Verkoop Vanuit Uw Thuishaven

HOMEPORT YACHTS will come to You

Visit this page in Englishhp_logo_klein

Er is een groeiende vraag van jachteigenaren die hun boot of  jacht vanaf de eigen ligplaats willen verkopen.

Wij richten ons helemaal op de verkoop vanaf de thuishaven (homeport) of eigen ligplaats c.q.. winterstalling, zodat u genoeglijk kunt blijven varen of evt. onderhoud plegen. Wij komen met de koper naar het jacht toe. Voor een bezichtiging worden goede afspraken gemaakt. Een ander groot voordeel is dat niet “zomaar iedereen” over uw jacht loopt, waardoor de conditie van het jacht beter blijft. Wat u ongetwijfeld ook zal aanspreken, is het feit dat u de aspirant-koper kunt ontmoeten. “Wie kan er nu meer over zijn boot vertellen dan u als eigenaar zelf”. Als u daar geen tijd voor heeft, nemen wij vanzelfsprekend het hele verkooptraject over.

Van alle kopers shopt 63% heel Nederland af, voordat ze een beslissing nemen. Het merendeel vindt het heel prettig hierbij persoonlijke begeleiding te krijgen.

HP Yachts geeft deze begeleiding. De echte shoppers onderscheppen wij, dus u hoeft bij ons alleen proef te varen als er een prijsovereenkomst is. Wij zorgen voor deze prijsovereenkomst !

Aangezien wij bij elke bezichtiging, keuring, proefvaart, de notaris en de overdracht aanwezig zijn, vragen wij voor onze bemiddeling een courtage van 7% ex BTW met een minimum van €3.500,- ex BTW. Wij nemen uw boot minimaal voor 12 maanden in verkoopopdracht.

Onze gecertificeerde makelaars met hun jarenlange ervaring maken een selectie van bijzondere jachten vanaf € 50.000,-en van alleen serieuze kopers. Doordat wij met de modernste digitale middelen alles van uw jacht vastleggen, levert een aansluitende bezichtiging amper nog verrassingen op.

Wij maken een prachtige brochure van uw jacht, adverteren internationaal op 15 websites en onze specialisatie is momenteel de Russische markt.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op één van onze locaties of beter,
Wij komen naar u toe voor een vrijblijvende en kosteloze waardetaxatie van uw jacht!

HOMEPORT YACHTS , The Art of Boating & Yachting

 

Comments are closed.